Struma standkachel kopen? Direct leverbaar, laagste prijs garantie

Truma

Truma Gerätetechnik GmbH & Co. KG is een Duitse fabrikant van vrijetijdsartikelen voor caravans en campers. Het bedrijf ontwikkelt, produceert en verkoopt verwarmings- en airconditioningsystemen, warmwaterketels, manoeuvreersystemen en producten voor energie- en gastoevoer.

Truma Combi 6E kopen?

De Truma Combi verwarmingstoestellen verenigen twee functies in één apparaat. Ze verwarmen de woonruimte en verhitten in het geïntegreerde rvs reservoir water. Afhankelijk van het model kunnen de Combi verwarmingstoestellen op gas, stroom of diesel dan wel een combinatie van gas of diesel en stroom werken.

Truma Combi vervangen of installeren

Met de Truma Combi 6E geniet u van dubbel comfort: u verwarmt het voertuig én het water met slechts één toestel. Zo bespaart u in uw camper of caravan ruimte en gewicht. In de verwarming is een watertank met een inhoud van tien liter geïntegreerd, die in de winter wordt meeverwarmd. In de zomerstand kunt u het water onafhankelijk van de verwarming verhitten. De warme lucht stroomt door vier luchtuitlaten het voertuig in en verdeelt zich optimaal – voor een aangenaam binnenklimaat. Daarbij werkt de Truma Combi-verwarming nagenoeg geruisloos en is extreem zuinig.

Toont alle 2 resultaten