Tiny House Standkachel achteraf kopen? Bekijk verwarmings Webshop

Tiny house standkachels om achteraf in te bouwen

Tiny Houses uitgerust met standkachel & instant heaters

In de laatste jaren zijn tiny houses gestegen in populariteit. Huizen worden steeds duurder en eigenlijk hebben we niet zo veel ruimte nodig. Er is vooral behoefte aan kleinere en efficiënte huizen. Een tiny house is doorgaans kleiner dan 37 vierkante meter en sommige huisjes zijn zelfs 7 vierkante meter klein (of groot). Je kunt je dus voorstellen dat een standkachel een uitstekend alternatief is om een tiny house te verwarmen.

Waarom een standkachel een goed alternatief is

Het formaat doet er niet altijd toe bij standkachels. Groter is niet altijd beter. Zo bewijst ook het concept van tiny homes. Het gaat om energie efficiëntie en het optimaal gebruik maken van de beschikbare ruimte. Als je besluit een standkachel in je tiny home te plaatsen helpen wij je graag met het selecteren van een perfect model.

Het is prima om een standkachel langere tijd op een laag vermogen te laten branden. Als je dat doet is het wel belangrijk om de kachel af en toe op vol vermogen draait om zichzelf te reinigen. Het inbouwen van een standkachel is niet moeilijk als je basiskennis hebt, maar als je het liever door een specialist laat doen staan wij voor je klaar. Twijfel niet langer en laat je tiny home verwarmen door een tiny standkachel!