Chalet Standkachel achteraf kopen? Bekijk verwarmings Webshop

Chalet standkachels om achteraf in te bouwen / vervangen

Dolle pret met een standkachel in je chalet

Een koud chalet daar zit niemand op te wachten. Het kan in de winter zo koud worden dat een weekendverblijf in je chalet niet prettig is. Je kunt gaan voor centrale verwarming, maar een standkachel is ook uitstekend alternatief. Wij bieden standkachels op butaan, propaan of –LPG gas aan die ieder chalet verrijken met warmte en comfort. Lees hieronder meer over de specificaties en voordelen van standkachels voor in je chalet!

Als hoofdverwarming of back-up

Je weet maar nooit wat er kan gebeuren. Wees voorbereid op onvoorziene omstandigheden. Als de stroom onverwachts uitvalt is het fijn als je een standkachel achter de hand hebt. Je hebt met onze kachels ook geen rook afvoer nodig, omdat wij een veilige gasverbranding belangrijk vinden. Onze standkachels stoten dus geen schadelijke reststoffen af.

De voordelen van een standkachel op gas (LPG)

Veiligheid staat voorop, vandaar dat onze kachels een speciale katalysator bevat voor veilige gasverbranding. Je kunt de kachels dus met een gerust hart in elke ruimte plaatsen. Ze nemen weinig ruimte in beslag en vergen vrijwel geen onderhoud. Of je nu gaat voor een hoofd- of bijverwarming, wij hebben geschikte modellen voor verschillende chalets.