Caravan Standkachel achteraf kopen? Bekijk verwarmings Webshop

Caravan standkachels om achteraf in te bouwen/vervangen

Warmte op wielen: een standkachel in je caravan

Met een caravan op stal ga je graag zo vaak mogelijk op pad. Het is dan fijn als het interieur lekker warm is. Wij bieden diverse standkachel modellen aan in verschillende soorten en maten. Hieronder meer informatie over deze verschillende modellen, zodat je een goede keuze kunt maken.

Verwarming op gas of op diesel

Verwarming op gas kan ideaal zijn voor kleine caravans of voor gebruik in de warmere maanden. Het verbruik kan aardig oplopen met standkachels op gas. Een gasfles van 10,5kg is voor je het weet leeg. Eén van de grote voordelen van luchtverwarmers op gas zijn de compacte afmetingen. Ook kun je kiezen uit veel inbouwposities binnen het voertuig. Door gebruik te maken van brandstof die al aan boord aanwezig is, hoef je je niet druk te maken om gasflessen. Je hoeft met standkachels op diesel alleen maar te tanken om deze te kunnen gebruiken. Ze zijn compact en je kunt ze zowel binnen als buiten installeren.

Een standkachel betekent comfort en gemak

Welke kachel je ook kiest, een voorverwarmde caravan is heerlijk, helemaal in de winter. Je kunt direct wegrijden met een kraakhelder zicht rondom het voertuig. Ook tijdens het rijden hoef je je ook geen zorgen te maken om het beslaan of bevriezen van de ruiten. Dit wordt effectief voorkomen.

Standkachels met timer en afstandbediening

Het is prettig om wakker te worden in een voorverwarmde ruimte. Onze standkachels worden geleverd met een gebruikerspaneel of afstandsbediening. Zo ben jij de baas over wanneer de kachel aan en uitgaat. Voordat je overgaat tot de aanschaf van een geschikte standkachel helpen wij je graag met informatie en tips. Neem een kijkje in onze webwinkel. Het is altijd handig om verschillende modellen te vergelijken, zodat je er eentje vindt die als gegoten past in jouw stacaravan.