Aangenaam, wij zijn Standkachels.nl

Toen ik in 2009 samen met mijn vader mijn eerste camper standkachel inbouwde was ik helemaal in mijn nopjes! Na een aantal reizen door Amerika & Azië is de interesse alleen maar groter geworden in het verwarmen onder uitdagende omstandigheden. Denk hierbij aan campers, chalets, vrachtauto’s of tiny home’s of een motorverwarming voor in de winter je auto voor te verwarmen.

Met de laatste nieuwe ontwikkelingen is het mogelijk deze zelfs in te stellen met timers, afstandsbedieningen en via Bluetooth apps (voorheen kon je een SMS sturen naar de SMS receiver van je standkachel). Juist omdat we de grootste leverancier zijn voor de ‘kleine zelfstandige’ en doe het zelver. Kunnen we massaal inkopen doen. Hierdoor zijn de prijzen voordeliger dan bij kampeerwinkels of garage bedrijven.

Wij hebben ons gespecialiseerd in één ding, STANDKACHELS!

Onze loods voor werkzaamheden en standkachel inbouw of onderhoud. Natuurlijk is bezoeken op afspraak mogelijk.

Wil je ons standkachel centrum bezoeken?

Ja, sinds kort is het mogelijk om de producten op te halen (op afspraak).
Dit kan op de Dekeshorst 15, Loods 4 in Helden postcode 5988 NX. Hierbij kunt ook diverse modellen bezichtigen en uitleg krijgen over de installatie.

Truma Combi kachels leverbaar van Europese leveranciers. Hierdoor kunnen we als enigste binnen Nederland en België de Gas/LPG uitvoering alsmede de Diesel variant leveren.
Truma Combi kachels leverbaar van Europese leveranciers. Hierdoor kunnen we als enigste binnen Nederland en België de Gas/LPG uitvoering alsmede de Diesel variant leveren.
Woaw, is dit niet een droomplaatje?! 5kW diesel standkachels
blank
Ook aan vervangingen toe van jouw Truma Combi standkachel?

Zelf je standkachel installeren?

Bekijk onze online handleiding