Over ons - Standkachels.nl

Aangenaam, wij zijn Standkachels.nl

Toen ik in 2010 samen met mijn vader mijn eerste camper standkachel inbouwde was ik helemaal in mijn nopjes! Na een aantal reizen door Europa is de interesse alleen maar groter geworden in het verwarmen onder uitdagende omstandigheden. Denk hierbij aan campers, chalets, vrachtauto’s of tiny home’s of een motorverwarming voor in de winter je auto voor te verwarmen.

Met de laatste nieuwe ontwikkelingen is het mogelijk deze zelfs in te stellen met timers, afstandsbedieningen en via Bluetooth apps (voorheen kon je een SMS sturen naar de SMS receiver van je standkachel). Juist omdat we de grootste leverancier zijn voor de ‘kleine inbouwgarages’ en doe het zelver kunnen we massaal inkopen doen. Hierdoor zijn de prijzen voordeliger dan bij kampeerwinkels of garage bedrijven.

Wij hebben ons gespecialiseerd in één ding, STANDKACHELS op Diesel!

blank
Onze loods voor werkzaamheden en standkachel inbouw of onderhoud. Natuurlijk is bezoeken op afspraak mogelijk.

Wil je ons standkachel centrum bezoeken?

Alleen onze werkplaats is te bezoeken op afspraak voor het inbouwen. Deze is in Zwolle gevestigd. Vandaar gemakkelijk te bezoeken vanuit Nederland, België en Duitsland. KvK: 81165579

Retouren kunnen rechtstreeks worden verzonden naar ons distributiecentrum: Newtonweg 15, 8013RD in Zwolle in Nederland. T.a.v. Standkachels.nl. Meld dit wel vooraf per e-mail.

Wilt u uw standkachel liever afhalen? Dan kan, op afspraak bent  u welkom in Zwolle. Neem hiervoor na bestelling contact op per chat.

blank
Woaw, is dit niet een droomplaatje?! 5kW diesel standkachels en alle accessoires
blank
Ook aan vervangingen toe van jouw Truma Combi standkachel?

Zelf je standkachel installeren?

Bekijk onze online handleiding