Vrachtwagen Standkachel achteraf kopen? Bekijk verwarmings Webshop

Standkachels voor in de vrachtwagen om achteraf in te bouwen

Tijdens koude winterdagen heb je een goed verwarmde cabine nodig in je vrachtwagen. Het is dan fijn om uitgerust te zijn met een solide standkachel op diesel. De inbouw neemt niet veel tijd in beslag en de kachel is bescheiden in grootte. Verder worden onze standkachels geleverd met een afstandsbediening of tijdschakeling.

Hoe een 24V diesel standkachel werkt

Een standkachel maakt gebruik van de brandstof uit de tank. Het koelwater van de auto stroomt door de standkachel om op temperatuur te komen. Vervolgens stroomt deze vloeistof richting de verwarming van de auto met als eindbestemming het interieur en de motor van de vrachtwagen.

Een comfortable investering om heerlijk onafhankelijk te slapen

De standkachels voor vrachtwagens werken op diesel. Dit heeft als voordeel dat de diesel al aanwezig is aan boord en wordt onttrokken uit de tank. Het verbruik hangt af van het model, maar je kunt uitgaan van 0.10 – 0.30 liter per uur. Doordat de motor na een koude start eerder op temperatuur is daalt het brandstofverbruik in de eerste kilometers aanzienlijk. Op deze manier spaar je je motor en vergroot je de levensduur. Met onze diesel standkachels is het interieur van je vrachtwagen al warm voordat je instapt en hoef je ook niet op koude winterochtenden te krabben. Een standkachel voor je vrachtwagen is een goede en comfortabele investering!