Camper Standkachel achteraf kopen? Bekijk onze online Webshop

Camper standkachels om achteraf in te bouwen

Een camper leent zich perfect om het hele jaar door te reizen. Om het zo aangenaam mogelijk te maken raden wij een standkachel in te laten bouwen. Vrijwel alle campers zijn tegenwoordig uitgerust met een gaskachel, maar een verwarming op diesel of benzine heeft unieke voordelen.

Standkachels op gasverwarming, dieselverwarming en LPG tank

Een verwarming op gas is dus standaard al ingebouwd en ideaal voor kleinere campers en gebruik in de zomer. Het nadeel is wel dat een gasfles van 10,5kg binnen no-time leeg is, dus je moet er veel meenemen. Soms zijn ze niet makkelijk verkrijgbaar en het is flink sjouwen. Een diesel standkachel daarentegen is niet standaard ingebouwd. Het grootste voordeel is dat de brandstof wordt onttrokken uit de tank. Daarbovenop verbruikt een diesel standkachel weinig brandstof. Anders dan gas is diesel makkelijker verkrijgbaar en hoef je niet met gasflessen te slepen.

Iedereen heeft andere wensen

De standkachels kunnen worden bediend met een gebruikerspaneel of afstandsbediening. Hierin is ook veel keuze mogelijk. Of je nu een diesel of gas standkachel nodig hebt of een standkachel zoekt voor hoofd- of bijverwarming, wij hebben een ruime lijn aan producten en helpen je graag met het kiezen van een perfect model.