Recreatiewoning Standkachel achteraf kopen? Bekijk online Webshop

Een standkachel / boiler voor elke recreatiewoning

De temperaturen kunnen in het voor en -najaar flink dalen. Het is niet de bedoeling dat je op vakantie gaat om in de kou te zitten, tenzij je gaat wintersporten natuurlijk. Je wilt er in een recreatiewoning (eventueel na het skiën) wel warmpjes bij zitten. In dit artikel leggen we uit welke standkachels geschikt zijn voor je recreatiewoning en waar je zoal aan moet denken.

Hoe een standkachel werkt in een recreatie woning

De standkachel is een soort cv-ketel die werkt op butaan, propaan of -LPG gas. De montage is niet pittig en de kachels nemen weinig ruimte in beslag. Het is belangrijk om rekening te houden met gasflessen. Als je een weekend vertoeft in je vakantiehuis wil je niet halverwege dat de kachel stopt met werken. Neem dus voldoende gasflessen mee, want in tegenstelling tot diesel is het niet gemakkelijk om snel een gasfles te scoren.

De soorten standkachels zijn afhankelijk van uw energievoorziening

Het is mogelijk om de gehele woning te verwarmen met één standkachel. Wij bieden efficiënte standkachels aan in verschillende soorten en maten. Wel is het belangrijk om goed te ventileren. Dat kan eventueel met een schoorsteen of een open raam. Onze standkachels zijn geruisloos, dus om geluidsoverlast hoef je je geen zorgen te maken. Neem een kijkje in ons aanbod aan standkachels, want zeker als het wat kouder is wil je dat het behaaglijk is in je recreatiewoning.