Standkachel Diesel 12V - 4kW complete set - profi line kopen? - Standkachels.nl
-11%

Standkachel Diesel 12V – 4kW complete set – profi line

799,00 incl. BTW

Alles wat je nodig hebt in één set. Complete inbouw set op diesel met 12V voeding.
Deze hete lucht verwarming levert 4kW vermogen welke geschikt is voor grotere als kleine mobiele ruimtes (schepen, bestelbussen).

Brandstof: Diesel
Voltage: 12V
Maximale vermogen: 4000 W (4kW)
Volledige verbranding: Ja, 99,98%
Verbruik (gemid. p/u): 0.1 ~ 0.35L
Werktemperatuur: -40 °C ~ 80 °C
Gewicht: ± 2,7 kg
Grootte: 390 × 150 × 140mm

Beschikbaarheid: Slechts 1 resterend op voorraad

Werking luchtverwarmer

Luchtverwarmers zijn zeer veilige en zuinige apparaten. Een brandstofpompje haalt diesel uit de tank van het voertuig. In de verwarming ontsteekt een gloeistift de brandstof. Ontstaat er niet direct een verbranding? Dan wordt de opstartprocedure automatisch herhaald. In de gesloten verbrandingskamer ontstaat een vlam die de warmtewisselaar verwarmt. De ingebouwde ventilator zuigt lucht aan van buiten die verwarmd wordt als het de warmtewisselaar passeert. Deze lucht wordt in het interieur geblazen. Alle uitlaatgassen worden naar buiten geblazen. Er is geen kwaliteitsverlies van hete lucht doordat het verbrandingscircuit gescheiden is van het verwarmen. Een sensor meet de temperatuur in het interieur en past het niveau constant aan door de hoeveelheid lucht te variëren. Zo wordt een ingestelde temperatuur snel bereikt en constant gehouden.

Deze kachel is van een nog betere kwaliteit als de overige kachels die wij aanbieden. De gebruikte materialen zijn beter en alles is zwaarder uitgevoerd. Het bedien paneel met LCD scherm is veel kleiner dan van onze andere kachels, hierdoor is het eenvoudiger weg te werken in het interieur. Deze kachel wordt geleverd zonder losse dieseltank.

Verpakt inclusief:

1 x Standkachel 1 x hoofdbedradingbundel 1 x oliepomp 1 x oliedraadaansluitingsdraad 1 x filter 1 x oliepijp 1 x digitale schakelaar 1 x luchtinlaatpijp 1 x uitlaatpijp 1 x pakking 1 x T-stuk verminderen 2 x Terminal 1 x oliepomptang 1 x Luchtinlaatklem voor inlaat 1 x uitlaatpijpklem 2 x bevestigingsklem voor inlaatluchtpijp 2 x bevestigingsklem voor uitlaatpijp 6 x oliepijpverbinding 2 x oliepijp clip 4 x wasmachine 4 x Nut 4 x Zelftappende schroef 1 x Nylon kabelbinders 1 x oliezuigleiding 1 x luchtinlaatkap 1 x Doseeroliepomp.

Een standkachel verwarmt de ruimte (ongeacht het voertuig / camper / boot / tiny house / vrachtwagen) tot een instelbare temperatuur. Afstandbediening is inbegrepen.

Andere suggesties…