JP standkachel 2kW 12V - met LCD display - complete set kopen? - Standkachels.nl

JP standkachel 2kW 12V – met LCD display – complete set

679,00 incl. BTW

De 2kw diesel standkachel van JP Heaters koopt u het voordeligst bij standkachels.nl.

De 2kw dieselkachel heeft de kleinste afmetingen en het kleinste vermogen uit ons assortiment. Als de te verwarmen ruimte met 1 of 2 warme luchtroosters te verwarmen is dan kan deze luchtverwarmer op diesel de beste keuze zijn voor uw situatie. Doordat de aansluitingen gelijk zijn aan de meeste dieselkachels van andere fabrikanten, kan deze kachel vaak worden ingezet als vervanger van een bestaande dieselkachel.

Alle JP standkachels worden standaard geleverd met hoogtesensor. Deze sensor is getest tot 5.000 meter en voorkomt dat door de ijlere lucht de standkachel gaat vervuilen.

Beschikbaar via nabestelling

Wegens de situatie in Oekraïne zijn we tijdelijk gestopt met het leveren van Autoterm kachels. We hebben een goede vervangende kachel in ons assortiment opgenomen van de leverancier JP Heaters. Deze standkachels zijn van gelijkwaardige kwaliteit en zijn ook voorzien van E-keur en CE keur.

Deze JP standkachel 2kw complete set wordt standaard geleverd met het uitgebreide LCD bedienpaneel, een uitgebreid installatiepakket  en 2 jaar garantie. Om ervoor te zorgen dat u direct aan de slag kunt worden ook een montageplaat en luchtbuis met rooster meegeleverd.

JP standkachel 2kW 12V

Het 2kw model is de meest compacte dieselaangedreven luchtverwarmer van JP Heaters. JP Heaters levert al vele jaren standkachels en heeft deze al sinds jaar en dag voorzien van zowel het CE keurmerk als van E-keur. Hiermee zijn deze kachels zeer geschikt om in campers en bestelwagens in te bouwen.

De verwarmingsunit gebruikt verse lucht van buiten of van een goed geventileerde ruimte en verwarmt deze vervolgens snel, waardoor deze standkachel comfort en warmte biedt in omgevingen met lage temperaturen.

Het maximale vermogen van de standkachel is 2 kW en het is in staat om 86 m3 ruimte per uur op te warmen en de gewenste temperatuur te behouden. Deze kachel is geschikt om ruimtes tot 30m3 te verwarmen, bij groeier ruimtes zijn zwaardere modellen nodig.

Deze kachel, die al redelijk geprijsd is, handhaaft zijn lage kosten verder dankzij het uitstekende brandstofverbruik (zelfs bij maximaal vermogen) en verbruikt slechts 0,24 liter diesel per uur.

Dit is een geweldig product voor kleine vrachtwagencabines, bedrijfswagencabines en vrachtcompartimenten, campers en boten tot 10 meter lang.

 

Heeft u een vraag over deze standkachel?

Wij helpen u graag! Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor al uw vragen over deze standkachel op diesel.

Let op, deze kachel heeft een levertijd van enkele dagen.

Andere suggesties…

 • -14%
  Rookmelder
  Benzine standkachel

  Rookmelder

  Oorspronkelijke prijs was: €30,00.Huidige prijs is: €25,95. incl. BTW Toevoegen
 • -6%
  Koolstofmonooxide (CO) melder
  Benzine standkachel

  Koolstofmonooxide (CO) melder

  Oorspronkelijke prijs was: €42,50.Huidige prijs is: €39,95. incl. BTW Toevoegen