Standkachel Diesel 24V - 5kW complete set kopen? - Standkachels.nl

Standkachel Diesel 24V – 5kW complete set

495,00 incl. BTW

Complete inbouw set op diesel met 24V voeding.
Deze hete lucht verwarming levert 5kW vermogen welke geschikt is voor grotere als kleine mobiele ruimtes (vb. schepen). Deze set is niet geschikt voor vrachtwagens, bestelbussen of auto’s.

Brandstof: Diesel
Voltage: 24V
Maximale vermogen: 5000 W (5kW)
Volledige verbranding: Ja, 99,98%
Verbruik (gemid. p/u): 0.1 ~ 0.52L
Werktemperatuur: -40 °C ~ 80 °C
Gewicht: ± 2,7 kg
Grootte: 390 × 150 × 140mm

Beschikbaarheid: Beschikbaar via nabestelling

Werking luchtverwarmer

Luchtverwarmers zijn zeer veilige en zuinige apparaten. Een brandstofpompje haalt diesel uit de tank van het voertuig. In de verwarming ontsteekt een gloeistift de brandstof. Ontstaat er niet direct een verbranding? Dan wordt de opstartprocedure automatisch herhaald. In de gesloten verbrandingskamer ontstaat een vlam die de warmtewisselaar verwarmt. De ingebouwde ventilator zuigt lucht aan van buiten die verwarmd wordt als het de warmtewisselaar passeert. Deze lucht wordt in het interieur geblazen. Alle uitlaatgassen worden naar buiten geblazen. Er is geen kwaliteitsverlies van hete lucht doordat het verbrandingscircuit gescheiden is van het verwarmen. Een sensor meet de temperatuur in het interieur en past het niveau constant aan door de hoeveelheid lucht te variëren. Zo wordt een ingestelde temperatuur snel bereikt en constant gehouden.

Een standkachel verwarmt de ruimte (ongeacht het voertuig / camper / boot / tiny house / vrachtwagen) tot een instelbare temperatuur.

Andere suggesties…