Autoterm Air 9D - 8kW 24V - Planar 9D kopen? - Standkachels.nl

Autoterm Air 9D – 8kW 24V – Planar 9D

899,00 incl. BTW

De Autoterm Air 9D – 8kW 24V was voorheen de Planar 9D – 8kW 24V en koopt u het voordeligst bij standkachels.nl.

De Autoterm Air 9D heeft het grootste vermogen van alle luchtverwarmingssystemen in ons assortiment. Deze krachtige luchtverwarmer heeft een maximale verwarmingscapaciteit van maar liefst 8 kW in de 12V uitvoering. Deze dieselkachel is geschikt voor grote boten tot 20m, grote campers, bussen em bijvoorbeeld werkplaatsen. Als u deze verwarming in uw boot gebruikt dan kunt u het hele jaar comfortabel warm varen.

Deze kachel moet aangesloten worden op luchtslang van minimaal 90mm bij een kleinere diameter ontstaan problemen door oververhitting.

Indien gewenst kunnen wij de gehele standkachel diesel installatie voor u verzorgen.

Beschikbaar via nabestelling

De Autoterm Air 9D – 8kW 24V wordt standaard geleverd met het bedieningspaneel PU-5, een uitgebreid installatiepakket (zie het filmpje hieronder) en 2 jaar garantie.

Planar 9D – 8kW 24V

De Autoterm Air 9D was voorheen de Planar 9D en is de meest compacte dieselaangedreven luchtverwarmer uit de Autoterm Air-serie.

De verwarmingsunit gebruikt verse lucht van buiten of van een goed geventileerde ruimte en verwarmt deze vervolgens snel, waardoor deze standkachel comfort en warmte biedt in omgevingen met lage temperaturen.

Het maximale vermogen van de standkachel is 8 kW en het is in staat om 413 m3 ruimte per uur op te warmen en de gewenste temperatuur te behouden.

De Autoterm Air 9D, die al redelijk geprijsd is, handhaaft zijn lage kosten verder dankzij het uitstekende brandstofverbruik (zelfs bij maximaal vermogen) en verbruikt slechts 1,0 liter diesel per uur.

Alle kachels van de Autoterm Air-serie zijn uitgerust met borstelloze inductiemotoren die zorgen voor een laag geluidsniveau, een lange levensduur van het apparaat en de mogelijkheid om te werken in extreme omgevingen en temperaturen tot -45 ° C / -49 ° F.

De Autoterm luchtverwarmers kunnen worden bediend met verschillende bedieningspanelen of op afstand via uw iOS- of Android-smartphone (afstandsbedieningsmodem wordt apart verkocht).

Dit is een geweldig product voor middelgrote en grote vrachtwagencabines, bedrijfswagencabines en vrachtcompartimenten, campers en boten tot 15 meter lang.

Handleiding Autoterm Air 9D

Met zijn compacte ontwerp kan de Autoterm 9D standkachel eenvoudig worden geïnstalleerd of achteraf worden ingebouwd in bijna elk motor- en vaarvoertuig en wordt standaard geleverd met een volledige installatieset. Download hier de originele handleiding van de website van Autoterm.

Heeft u een vraag over deze Autoterm standkachel?

Wij helpen u graag! Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor al uw vragen over deze Autoterm standkachel op diesel.

Let op, deze kachel heeft een levertijd van enkele dagen.