Autoterm Air 4D - 4kW 24V - Planar 44D kopen? - Standkachels.nl

Autoterm Air 4D – 4kW 24V – Planar 44D

659,00 incl. BTW

De Autoterm Air 4D – 4kW 24V was voorheen de Planar 44D – 4kW 24V en koopt u het voordeligst bij standkachels.nl.

Met de Autoterm Air 4D dieselkachel kiest u voor optimaal comfort. De capaciteit is voldoende voor boten van 8,5m tot 15m en alle grote campers. Met de Autoterm Air 4D heeft u de mogelijkheid om meerdere ruimtes of hutten te voorzien van een aangenaam warm en comfortabel droog klimaat. De Autoterm 4D is modulerend en verwarmt snel, veilig en is gemakkelijk te bedienen.

Alle Autoterm standkachels worden standaard geleverd met hoogtesensor. Deze sensor is getest tot 2.500 meter en voorkomt dat door de ijlere lucht de standkachel gaat vervuilen.

Indien gewenst kunnen wij de gehele standkachel diesel installatie voor u verzorgen.

Beschikbaar via nabestelling

De Autoterm Air 4D – 4kW 24V wordt standaard geleverd met het bedieningspaneel PU-5, een 7.5 liter dieseltank en een uitgebreid installatiepakket (zie het filmpje hieronder) en 2 jaar garantie. Let op, een montageplaat en luchtbuizen worden niet meegeleverd in dit installatiepakket. Deze moeten separaat worden besteld.

Planar 44D – 4kW 24V

De Autoterm Air 4D was voorheen de Planar 44D en is de meest compacte dieselaangedreven luchtverwarmer uit de Autoterm Air-serie.

De verwarmingsunit gebruikt verse lucht van buiten of van een goed geventileerde ruimte en verwarmt deze vervolgens snel, waardoor deze standkachel comfort en warmte biedt in omgevingen met lage temperaturen.

Het maximale vermogen van de standkachel is 4 kW en het is in staat om 168 m3 ruimte per uur op te warmen en de gewenste temperatuur te behouden.

De Autoterm Air 4D, die al redelijk geprijsd is, handhaaft zijn lage kosten verder dankzij het uitstekende brandstofverbruik (zelfs bij maximaal vermogen) en verbruikt slechts 0,51 liter diesel per uur.

Alle kachels van de Autoterm Air-serie zijn uitgerust met borstelloze inductiemotoren die zorgen voor een laag geluidsniveau, een lange levensduur van het apparaat en de mogelijkheid om te werken in extreme omgevingen en temperaturen tot -45 ° C / -49 ° F.

De Autoterm luchtverwarmers kunnen worden bediend met verschillende bedieningspanelen of op afstand via uw iOS- of Android-smartphone (afstandsbedieningsmodem wordt apart verkocht).

Dit is een geweldig product voor middelgrote en grote vrachtwagencabines, bedrijfswagencabines en vrachtcompartimenten, campers en boten tot 15 meter lang.

Handleiding Autoterm Air 4D

Met zijn compacte ontwerp kan de Autoterm 4D standkachel eenvoudig worden geïnstalleerd of achteraf worden ingebouwd in bijna elk motor- en vaarvoertuig en wordt standaard geleverd met een volledige installatieset. Download hier de originele handleiding van de website van Autoterm.

Heeft u een vraag over deze Autoterm standkachel?

Wij helpen u graag! Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor al uw vragen over deze Autoterm standkachel op diesel.

Let op, deze kachel heeft een levertijd van enkele dagen.

Andere suggesties…